maandag 9 juni 2008

Weekend 7-8 juni Deel 2 Zandvoort

8 juni
Zandvoort

Vroeg opgestaan, want we wilden naar Zandvoort. In Amsterdam scheen de zon, dus dat was perfect.
Naar Zandvoort aan de zee......we namen vooral veel (koud) water en broodjes mee en vertrokken al tegen 9.00 uur met de Metro en later met de trein! Maar hoe verder we richting de kust kwamen hoe mistiger het werd en in Zandvoort was het dus écht heel mistig en zelfs nog behoorlijk fris. Maar er was ons mooi weer beloofd, dus als een stelletje "die hards" gingen we, na eerst een warme cappuchino te hebben gedronken, (ik met appelgebak, dus dat wordt weer trainen) gewoon op het strand liggen!!


De zon scheen niet, een zonnebril was niet écht nodig, dus kun je daar leuke andere dingen meedoen!!


En na ca. 3 uur (je moet wat geduld hebben) brak langzaamaan het zonnetje door. Eerst werd de bewolking dunner en dunner, en het werd warmer en warmer.
En die zonnebril blijft leuk speelgoed!!


Uiteindelijk scheen de zon volop en werd het goed "heet". Het zeewater was nog erg koud, ik heb een poging gedaan om te zwemmen, maar tot aan mijn middel ging het nog wel, maar verder....nee brrrrrr, dat was toch écht te koud.
En ook als de zon schijnt kun je best leuke dingen doen met een zonnebril, vooral als je toch niets te doen hebt dan luieren en luisteren naar gesprekken van anderen op het strand en luisteren naar huilende kinderen, die elkaar leren wat "zandhappen" is!!
En zo heel af en toe zag je in de verte nog een wolkje!!

Om 18.00 uur weer van het strand vertrokken en met de trein eerst naar Amsterdam gereisd en daarna ik alleen verder weer naar Geldermalsen (met alweer huilende en schreeuwende kinderen, die oververmoeid waren....gezellig)

Maar goed, dat mocht de pret niet drukken, want ik heb een heerlijk weekend gehad!!

Geen opmerkingen: